15.05.2014

Атанас Стафунски

Финал.

На финал, като на финал.

Това е битка, битка от война, която трябва да спечелим. Битка в която трябва да покажем, че рамо до рамо, фенове и отбор, вече сме спечелили тази война, войната за „КРАСОТА , ВЯРА И БОРБА”, войната за величието на любимия ни „Ботев” Пловдив.

Уважаеми ботевисти, скъпи приятели.

Нека в този ден забравим всичко отрицателно, всичко което ни е натъжавало, всичко което ни е карало да не сме щастливи и да ни идва да ругаем.

Нека в този ден, всеки от нас да направи всичко по силите си за да помогне на любимия отбор да сбъдне мечтите на младите и да върне сълзите от радост в очите на помнещите.

Нека в този ден всеки да вложи максимума от енергията и желанията си, за да помогнем на момчетата в жълто-черни екипи да се представят така, както всички ние искаме да ги виждаме.

Уважаеми футболисти на „Ботев” Пловдив, обичта ни към Вас и към любимия ни клуб няма да зависят от резултата в този мач, обичта ни към Вас ще зависи от вашето себераздаване на терена, от това , че ще Ви видим да се борите за „Ботев” със всичките си сили и ще разберем че сте дали всичко от себе си за любимия ни клуб, а ние ще го разберем, повярвайте ни.Резултатите никога не са били водещи в обичта ни към Вас, изиграйте този мач така, че да ни гледате с гордо вдигнати глави, а ние да Ви приветстваме както си можем.Успех , момчета!

Уважаеми участници в тази битка, дано след мача мощно да изригнем с „Празнуваме победата сега”, да отворим шампанското и да сме най-щастливите хора на света, но нека всички да сме се представили така , че ако се наложи, още по-мощно да запеем „И мъката и радостта, ще поделиме на света, и нищо няма да ни спре, не ще умре, не ще умре”.

Да направим каквото трябва, пък да става каквото ще.

„Ботев ще прегърнееееееее, ще прегърне купатааааааааааааааа”


Атанас Стафунски

Атанас Стафунски

Всички 213 новини