ДЕТСКИ ФУТБОЛЕН ТУРНИР НА ОУ“ ЕЛИН ПЕЛИН“, ОРГАНИЗИРАН ОТ КПБП

Приятели, на 27.04.2014 год., проведохме първото от редица планирани мероприятия на Клуб на привържениците на Ботев Пловдив, целящи популяризирането на любимия ни клуб. То бе насочено към подрастващите и премина под името Детския футболен турнир на ОУ ”Елин Пелин”.

В турнира участваха четири отбора и след оспорвани и емоционални двубои, победата грабна отбор „Канар” и младите таланти вдигнаха купата.

Голмайстор на турнира стана Никола Враджев с отбелязани 8 гола. За най-добър играч бе определен Костадин Калчев и за най-добър вратар Михаил Джамбов, за което децата получиха индивидуални статуетки. Всички участващи деца получиха за спомен екипите си, медали и топки, за да продължават да усъвършенстват своите умения.

Но най-голямата награда получихме ние, организаторите от Клуба на привържениците на Ботев Пловдив. Това бе радостта и усмивките на децата, скандиранията „САМО БОТЕВ”, устрема и желанието за победа на малките футболисти, стъпили на съвременната база в кв. Коматево.

Повярвайте ни, усещането е неповторимо!

Изказваме нашите искрени благодарности, на г-жа Вангелова – директор на ОУ ”Елин Пелин” и на г-жа Дончева – преподавател по физическо възпитание. Без Вас нямаше да се справим, дами!

Благодарим и на ПФК”Ботев” Пловдив , че позволиха да направим децата щастливи на прекрасния терен на „Футболен комплекс Ботев 1912”, както и на всички негови служители, които ни помогнаха.

На Николай Киров – Директор на ДЮШ и на треньорите Атанас Атанасов , Огнян Атанасов.

Накрая бихме се обърнали към всички вас така: „Приятели , ние никога няма да забравим , че направихме първите си стъпки в организирането на подобни събития с вашата безценна помощ. Благодарим на всички, които ни подкрепиха и се надяваме , че заедно ще направим още много добри и запомнящи се неща.”

С огромно уважение: КПБП


Всички 213 новини