ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ!

Атанас Стафунски

От „жълто-черната“ общественост в България

Ние, привържениците на най-стария футболен клуб в страната, заставаме твърдо зад г-н Цветан Василев.

Уважаеми г-н Василев,

Ние, привържениците на „Ботев” Пловдив, знаем много добре какво беше положението в нашия любим клуб, преди да започне реорганизацията му. Помним до болка мизерията и разрухата в Ботев преди да възродим клуба си. Помним как нашите деца тренираха в сгурта, играейки футбол без екипи, без лекарства и лекарска намеса. Всичко това рефлектира след време върху футбола в страната и организацията по родните ни стадиони.

Знаем, че цялата тази промяна изисква десетилетия работа, но се радваме, че вие положихте основите на едно ново начало. С Ваша помощ, децата ни вече има къде да тренират, условията са меко казано перфектни!

Над 200 възпитани и интелигентни момчета и техните родители всеки ден стават и си лягат с мисълта за спорта, раждаща се на новата клубна база в квартал „Коматево“. Знаем, че от 2015 година любимият ни Ботев ще има уникалната възможност да тренира и приема отбори от цяла Европа. Треперим за този миг.

Знаем, че ще бъдем щастливи да видим всичко това благодарение на Вашата помощ, на Вашето отношение към спорта и не само там.

Ние, привържениците на Ботев Пловдив, не сме единствените щастливи хора. Знаем, че има много семейства в България, които помнят добрините, които сте им сторили и ценят Вашата подкрепа.

Бъдете здрав и силен, за да продължите добрите дела.

От признателните привърженици на ПФК „Ботев” Пловдив.

Подписано от организациите, членуващи в Bultras и КПБП


Атанас Стафунски

Атанас Стафунски

Всички 213 новини