Едно незабравимо лято

Администратор

Скъпи ботевисти, приятели, съмишленици,

на път сме да изпратим едно незабравимо лято, лято, което ни накара отново да се радваме, да мечтаем, да бъдем горди.

Едва ли някой си е представял в началото на годината, че Ботев Пловдив ще постигне това и то точно в този период от своята история.

Момчетата, които смело защитаваха свещените цветове, предвождани от Николай Киров и Иван Кочев спечелиха първия трофей от повече от две десетилетия насам, трофей, който доведе до едно достойно представяне в европейските клубни турнири. Цял Пловдив ликуваше, когато футболистите ни спечелиха Купата на България, цял град и много футболни любители свалиха шапки пред победата на Ботев Пловдив в Албания и сърцатата му игра в Израел, хиляди жълто-черни сърца, местни жители на Бургас и много други пред телевизорите видяха албанците и израелците на колене на Лазур, за да стигнем до достойното отпадане от Маритимо, представител на едно от най-силните първенства в Европа.

Всички тези емоции ни бяха подарени от футболистите, треньорите, лекарите, масажистите и изобщо всички, които по един или друг начин спомогнаха това да се случи, всички, които преминаха през разни знайни и незнайни перипетии, за да ни донесат толкова много положителни емоции.

По ирония на съдбата, това незабравимо лято приключва така, както започна - с финал срещу Лудогорец Разград.

На 09.08 от 20:00 ч. на ст. "Лазур" нашите момчета ще влязат в битка за Суперкупата на България. Не се и съмняваме, че те ще направят каквото зависи от тях, за да ни донесат поредната радост. Тук обаче идва въпросът какво трябва да направим ние, привържениците на най-стария клуб в страната?

Отговорът е много елементарен, а именно- инвазия в Бургас и себераздаване до последната минута на мача, като за последно, като за финал! Футболистите ни се нуждаят от нашата подкрепа, а наше единствено задължение е да им я дадем!

Всички в Бургас!

Администратор

Администратор

Всички 213 новини