Елате на Колежа! 08.10.2016 09:30ч.

Администратор

Уважаеми приятели,

В навечерието на първата ни среща с НАШИЯ ДОМ от много време насам, КПБП приканва всяко жълто-черно сърце да се присъедини към събитието, което организираме. Утре 08/10/2016г. (събота) в 9:30ч. ще се погрижим за КОЛЕЖА! Ще почистим
зоната пред А сектор с помощта на всеки един Ботевист, решил да отдели от времето си за любимия Ботев. Осигурената техника е безплатна и любезно предоставена от Ботевисти, а останалите материали и пособия са финансирани от КПБП. Нека покажем, че стадион Христо Ботев няма да бъде оставен така. Заедно с деца от школата, футболисти от представителния отбор, фенове и ръководство ще покажем на цяла България, че на нас ни пука и няма да стоим далеч от НАШИЯ ДОМ още дълго.

Ние в КПБП правим всичко по силите си, за да имаме КОЛЕЖА час по-скоро, но имаме нужда от ВСИЧКИ в тази обединяваща КАУЗА. Да превърнем срещата в един малък празник за нас, който да постави началото на събирането ни заедно все по-често. За да запомним това начало сме приготвили малък сувенир за всеки, който се включи.

На срещата ще организираме възможност за всички, които желаят да се запишат в Кауза Колежа. Ще присъстват и служители на партньорите ни от ПОК Доверие АД, които да помагат при желание от страна на всеки един да прехвърли задължителното си пенсионно осигуряване си към най-големия пенсионно осигурителен фонд в България. По този начин всеки прехвърлил се ще допринесе за финансирането и популяризирането на Кауза Колежа, прехвърлянето е напълно безплатно, като е нужно желаещите да носят личната си карта.

Поканени са журналисти от всички национални медии, които ще отразят неистовото ни желание да се върнем на КОЛЕЖА. Ще присъстват Ботевисти от всички поколения. Нека поставим началото на масови срещи с цел да се върнем на Колежа.

ДА СЕ ПОГРИЖИМ ЗА КОЛЕЖА !!! БОТЕВ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ !!!

Администратор

Администратор

Всички 213 новини