ФИНАНСОВ РАЗЧЕТ НА СРЕДСТВАТА, КОИТО СА НУЖНИ ЗА ТУРНИРА НА ЮНОШИТЕ В ХОЛАНДИЯ

Михаил Манолов

Уважаеми Ботевисти,

Във връзка с кампанията по набиране на средства в подкрепа на детско-юношеската школа на Ботев и по-конкретно на юношите от набор 2002 /треньор Марчо Дафчев/, които са поканени за участие в турнира „Jorn Feestra” в град Снеек, Холандия, считаме за нужно да внесем малко яснота около финансовите средства, които са нужни за участието на малките „канарчета“.

Сумата, която е необходима за закупуването на самолетни билети за 20 човека е 11 540 лв. От Сдружение ПФК Ботев и Клуб на привържениците на Ботев Пловдив са преведени по 1200 лв (или общо 2400 лв) като с тези средства са капарирани самолетните билети. Желанието на всички ангажирани в кампанията е остатъкът от 9140 лв за доплащането на билетите да бъде заплатен изцяло със средства събрани от привържениците на Ботев Пловдив.

Ето и кратък отчет за събраните до 25.04.2015 г. средства:

От дарения и продажба на символичните билети от мача с Литекс 2958 лв

От дарения на мача с ЦСКА в София 260 лв

От дарения и продажба на символичните билети от мача с Берое 1452 лв

От Бултрас 1600 лв

От Лудата Банда 1000 лв

Чрез paypal до момента са получени общо 491 лв като имената да дарителите са следните:

От Атанас Шарков 132 лв

От Емил Баев 48 лв

От Светлозар Апостолов 24 лв

От Станислав Марчев 10 лв

От Йордан Попов 217 лв

От Добри Лилов 40 лв

От Seller Consult 20 лв

Към 25.04.2015 г. събраната сума е в размер на 7761 лв, което е съвсем близо до поставената цел, а ако бъдат събрани повече средства от горепосочената сума, те също ще бъдат използвани за мероприятия свързани с детско-юношеската школа на клуба. Конкретно за турнира в Холандия са нужни още малко усилия за да успеем да зарадваме нашите бъдещи звезди, които се надяваме дълги години да ни носят радост по трибуните с екипа на любимия Ботев.

Изказваме най-сърдечни благодарности към всички участници в кампанията като тези, които са превели пари по дарителската сметка ще бъдат оповестени допълнително.


Михаил Манолов

Михаил Манолов

Всички 213 новини