ИНИЦИАТИВА ЗА ДЮШ

Администратор

Уважаеми ботевисти, приятели!

Днес искаме да Ви запознаем с подробностите относно инициативата ни за подпомагане на ДЮШ на „Ботев” Пловдив, които Ви бяхме обещали.
След разговори с ръководството на клуба и на ДЮШ и предложение за помощ от КПБП, от тяхна страна излезе предложението, да насочим тази инициатива към зимната подготовка на децата.В тази връзка , помощта ни ще бъде вложена в плащането на залата ,която ще бъде наета, за по-добрата подготовка в студените, дъждовни и снежни дни.
За да помогнем на нашите деца, Ви призоваваме да направите дарения, според своите възможности във фен магазина, като всеки дарил сумата от 20/двадесет/ или повече лева, ще получи фланелката „Bultras on tour”.
Скъпи приятели, нека покажем на малките канарчета, че нашата велика публика милее и поддържа всеки носещ жълто-черната фланелка, без значение от възрастта, победите и купите. Нека покажем,че ботевистите сме преди всичко хора обичащи клуба си и всеки който с чест защитава цветовете му. Нека още от малки, да усетят нашата грижа и любов, нека знаят, че се състезават за клубната емблема и за нашата подкрепа.
А те ще ни се отблагодарят, нека им повярваме!


Администратор

Администратор

Всички 213 новини