КОЙ ИМА ИНТЕРЕС БЪЛГАРИЯ ДА ФАЛИРА? (ПРОТЕСТ)

Михаил Манолов

На 8-ми септември /понеделник/ от 18 часа, пред сградата на БНБ в Пловдив, отново ще покажем несъгласието си срещу институциите в България. Отново ще се съберем на импровизиран протест срещу умишлената и целенасочена атака към банката, подкрепена по недопустим начин от държавни институции, политическите партии и продажните политици.

Затварянето на една сериозна институция, каквато е КТБ, поставя в колапс хиляди българи, а поредната, този път бруталната инсценировка доведе и до спирането на строежа на един от най-големите проекти в страната, какъвто е стадион „Христо Ботев“. Ние излизаме да протестираме, не само като фенове на Ботев Пловдив, но и като граждани на тази страна.

Ние сме преди всичко граждани и трябва да поискаме оздравяване на банковата ни система и отварянето на КТБ Ние сме солидарни с Цветан Василев, който е направил много както за Клуба, така и за спорта в България като цяло Бездействието на БНБ е пагубно за всички в тази страна. Искаме да знаем истината за всички тези престъпления, които се случват в България. КОЙ поръча кризата в България и КОЙ стои зад интересите да фалира банките в страната?


Михаил Манолов

Михаил Манолов

Всички 213 новини