На Вашето внимание - Първи финансов отчет на "Кауза Колежа".

Васил Павлов

Уважаеми Ботевисти,
измина една седмица от старта на кампанията Кауза Колежа. Дойде време за първия отчет.
В началото бихме искали да ви уведомим, че преди началото на кампанията, броят на членовете на КПБП за 2016 година наброяваше 250 човека. Отчет за събраните от тях средства, заедно с очет за пълната финансова дейност на КПБП преди старта на Кауза Колежа, ще бъдат предоставени на Общото Събрание на КПБП, чиято дата ще бъде обявена съвсем скоро. Тук е моментът да поясним отново, че записаните "стари" членове преди 18.03.2016 година не са длъжни наново да плащат членски внос.
Както обещахме предоставяме на вниманието ви пълен отчет за събраните и изразходваните средства за кампанията Кауза Колежа. От официалния ѝ старт общият брой на новорегистрираните членове само за пет работни дни достигна цифрата 500 души (ако добавим и "старите" членове, то КПБП вече наброява 750 човека). Общата събрана сума за Кауза Колежа възлиза на 12246 лв.
Броят на записаните в магазина на ул. Нестор Иванов 1 членове е 444 души, като събраната сума е 10656 лв.
Записаните членове чрез банков превод са 31 души, а сумата е 750 лв, като молим Рангел Шишков да се свърже с нас на тел. 0899191210, за да уточним имената на другите членове, чиито членски внос е заплатил.
Записаните членове чрез paypal са 25, като събраната сума е на стойност 840 лв.
Благодарим на всички, които вече станаха членове и особено на тези, които преведоха суми по-големи от обявения членски внос.
Направените разходи са общо 925 лв и са както следва:
73 лв за разпечатване на заявления за членство
30 лв за закупуване на служебен GSM телефон, чийто номер вече бе посочен
20 лв за отпечатване на постери/плакати, които ще бъдат разпределени в новите пунктове за събиране на участници в Кауза Колежа
802 лв за закупуване на пластики и консумативи за специализирания принтер, които освен за отпечатаните досега карти ще стигнат за още над 1000 нови карти

Общата налична сума след приспадане на разходите възлиза на 11321 лв

Искаме да осведомим всички членове, които са се регистрирали до днес (25.03.2016), че от понеделник ще могат да получат своите членски карти в магазина на КПБП.
Накрая искаме да ви уведомим, че през новата седмица ще бъдат отворени нови места, където всеки желаещ ще може да се присъедини към Кауза Колежа. Конкретните локации ще съобщим в понеделик.


Васил Павлов

Васил Павлов

Всички 213 новини