ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ КПБП ДО Г-Н ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ

До: Мажоритарния собственик
на ПФК Ботев Пловдив,
г-н Цветан Василев

Уважаеми г-н Василев,

 Не сме изненадани от реакцията Ви по повод слабия резултат и незадоволителното представяне на ПФК БОТЕВ ПЛОВДИВ. Надяваме се искрено, че това което сте заявили като позиция в обръщението Ви, сведено до вниманието на Председателя на Съвета на директорите на ПФК „Ботев“ АД Юли Попов, до феновете на най-стария футболен клуб в България „Ботев Пловдив”, ще бъде изпълнено.

  За нас е чест, че вярвате в нас и сте разбрали, че любовта ни към клуба е нещо много повече от обикновена привързаност. За някои от нас, ботевистите, тази любов е започнала много отдавна, за други – от скоро, но ние сме убедени в силата й и ще я защитаваме на всяка цена.

Не помня началото, не съм бил роден. Няма да помня и края – ТОЙ е вечен….”, казва един от всички нас за Ботев Пловдив. А тези думи от своя страна казват всичко…

 Търпението и разбирането са прекрасни човешки добродетели и за щастие ботевистите ги притежават. Ние ще продължим да подкрепяме отбора, защото сме преминали през множество тестове на времето. И ще подкрепяме така, както умеем най-добре – неподражаемо!

 Но общото между нас и Вас, г-н Василев наистина е невъзможността да прощаваме на никого бездушието, апатията и безотговорното отношение към клуба.

 Вярваме, че ще положите усилия поставените цели да бъдат изпълнени!

С благодарност за професионална реакция и взетите мерки, изразени в обръщението Ви към всички жълто-черни привърженици от 13.03.2014 год.


Всички 213 новини