Стани член на КПБП!

Михаил Манолов

Скъпи Ботевисти,

„Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” стартира кампания за ново записване и подновяване на членството към КПБП за сезон 2019/20. 

През изминалите години заедно успяхме да направим много неща, за други не ни остана време и ресурси, но бъдещето е пред нас и сме убедени, че най-хубавото тепърва предстои! Ако искате да станете част и да спомогнете за активния живот на жълто-черната публика - присъединете се към нас!

Тази година основната ни цел ще бъдат регулярните срещи между нас и изработването на структури за по-лесна комуникация, за да може гласът на всеки един от ботевист да бъде чут и заедно да спомагаме за развитието на публиката ни.

Размерът на членския внос остава непроменен, а именно 24лв на година (важи до 04.2020г.).

Можете да попълните заявление в магазина на ул. „Нестор Иванов” 1, а след това в най-кратък срок ще получите и членската си карта. Необходимо е само да попълните в заявлението три имена, телефон, имейл и да заплатите членския внос.

За хората извън Пловдив и страната предоставяме и форма за записване в нашия сайт http://kpbp.bg/membership/, където са посочени вариантите за заплащане на членския внос - чрез paypal или банковата ни сметка. След като попълните заявлението ни пишете на имейл на kpbp@kpbp.bg, за да уточним получаването на вашата членска карта.

Всички наши членове ще се възползват от преференциални цени за организираните пътувания, 10 процента намаление в нашия магазин и други удобства за вбъдеще.

Очаквайте до края на седмицата отчет за дейността на КПБП и пълен финансов отчет и банкови извадки от Кауза Колежа!

Благодарим Ви!

Само Ботев!

Михаил Манолов

Михаил Манолов

Всички 213 новини