Записване за фенския турнир

Администратор

Скъпи ботевисти, припомняме Ви, че продължава записването за ежегодния фенски футболен турнир, който се провежда под егидата на "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и Обединени фракции "БУЛТРАС". Крайният срок за записване е 07.09 до 19:00ч. в магазина на ул. "Нестор Иванов" 1, а жребият ще бъде изтеглен в 19:30ч. отново в магазина. Събитието ще започне на 08.09 в 9:00ч. на базата в Коматево, а регламентът на турнира ще бъде оповестен след края на записванията и преди тегленето на жребия. Мачовете ще бъдат ръководени от треньори от ДЮШ на Ботев Пловдив. Записванията за допълнителните игри ще се осъществяват на място по време на турнира, а самото им провеждане ще бъде между полуфиналните мачове и финала.

За всички участници има предвидени малки подаръци, а за трите призови отбора и по-големи награди. Трите първи отбора ще бъдат отличени също с купи и медали, а най-добрият вратар, голмайсторът и най-полезният играч на турнира ще получат специални статуетки.

Каним всички ботевисти, независимо дали ще играят или не, за да създадем заедно един празник. Скарата, бирата, музиката и доброто настроение са подсигурени.

Благодарим на нашите спонсори- фирма Refan, N&B Technology и EDILMAC, които подсигуриха материални и парични средства за награди и провеждането на това събитие!

Очакваме Ви!

Администратор

Администратор

Всички 213 новини