Битка за честта ни! 30.07.2016

Администратор
Скъпи Ботевисти,

на 30.07 предстои поредното издание на Пловдивското дерби. Един мач, който винаги е бил въпрос на чест. Чест, която ние като фенове, сме длъжни да браним.
Този мач ще бъде още по-интересен, защото ще се играе в друг град. Точно така, градът, от който пазим толкова добри спомени. Градът, в който преживяхме уникални европейски вечери и градът, в който 15 000 жълто-черни сърца атакуваха Купата на България, правейки един от най-големите десанти в българската сцена. Готови ли сте за още един вълнуващ епизод на Bultras on tour - Бургас, но този път срещу градския ни съперник?
Нека веднъж завинаги докажем, че ние сме отборът на Пловдив! Нека заедно изпълним трибуните и с мощни песни дадем криле на футболистите ни в дербито и стартиращото първенство!

Ръководните фактори в двете публики осигуриха безопастността на нормалните фенове и гарантират, че дербито ще премине без произшествия за обикновените запалянковци. Именно за това бе създадена и следната организация:
Феновете на Ботев ще поемат към Лазур с организирана екскурзия с автобуси в 9:00 ч. от ст. "Христо Ботев", а тези на Локомотив в 11:00 ч. Всички жълто-черни фенове, които ще предпочетат личен транспорт, а не автобуси, може да тръгнат заедно с организираната екскурзия и да пътуват заедно до Лазур. В Бургас са организирани две фенски зони. Тази за феновете на Ботев е северният плаж и заведенията му- там, където традиционно се събирахме преди мачовете от Лига Европа.

Ето подробности и за екскурзията, която се организира на "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и ПФК Ботев Пловдив.
Цена на пътуването е 10лв. Цената не включва билет за мача, който също струва 10 лв. Записванията стартират от утре в магазина на КПБП на ул. "Нестор Иванов" 1 и фен шопа на базата в Коматево. Необходимо е да се предоставят три имена и телефонен номер и да се заплати цялата сума на място. Един човек може да запише и своите приятели и без те да са там. Нужно е само да предостави имената им и телефони за връзка и да заплати цялата сума.
Ето и работното време на двата магазина:
Магазин на КПБП : От понеделник до петък от 11:00 до 19:00. Събота: от 10:00 до 14:00. Неделя- почивен ден.
Магазина на базата в Коматево: От понеделник до петък от 9:00 до 18:00. Събота: от 9:00 до 14:00. Неделя- почивен ден.

НИЕ СМЕ БОТЕВ- ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!


Администратор

Администратор

Всички 213 новини