Битка за дома ни!

Администратор

Скъпи Ботевисти, приятели,

датата е 12. 12. 2013 г., Ботев Пловдив посреща Берое в поредното издание на "Битката за Тракия". Необикновеното в този мач е, че това е последният двубой, който ст. "Христо Ботев" ще приеме преди своята дългоочаквана реконструкция. Последвалите мрачни събития са известни на всички. Сега, повече от четири години по- късно на мястото на един от най- посещаваните български стадиони зее огромна дупка, язва в центъра на хилядолетния ни град.

През тези четири години, ние, привържениците на най-старият футболен клуб в България, чакахме, слушахме, надявахме се, вярвахме. Опитвахме се да помогнем, задавахме въпроси, организирахме инициативи, разпъвахме транспаранти. Време е да кажем "СТИГА!", време е да предприемем действия, с които може би закъсняхме. Време е да излезем на улицата, за да бъде чут гласът ни. Време е да бъдем пред Колежа преди всеки домакински мач докато ръководство, мажоритарен собственик или благодетели, община и държава, всякакви институции и организации заинтересовани в България да има европейски стадиони и спортни обекти не постигнат всеобщата цел-Ботев Пловдив да се завърне там, където принадлежи.

На среща между организираните привърженици, проведена вчера, бе взето решение да започнем тези действия на 06. 04. 2018 г. (петък) в 10:30 ч. пред ст. "Христо Ботев". Там ще бъде мястото, където ще поискаме своето пред очите на цяла България, след което ще посетим домакинството на Левски София (държим да уточним, че шествие до Коматево няма да се прави). Сега е времето, когато ботевистката общност трябва да бъде най- единна. Бъдете там, без значение от пол и възраст, без оправдания, доведете бащи, дядовци, синове и внуци, защото нашият ДОМ се нуждае от нас сега, повече от всякога!

С уважение:

От организираните привърженици на Ботев Пловдив

Администратор

Администратор

Всички 213 новини