Често задавани въпроси относно Кауза Колежа

Администратор

Често задавани въпроси към членовете на

Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив (КПБП)


1. Какво представлява „Кауза Колежа“?

Каузата е инициатива, организирана от Клуба на привържениците на Ботев Пловдив (КПБП), чиято цел е да подпомогне футболния клуб в усилията му да намери начин да завърши клубния стадион „Христо Ботев“.

2. Каква е целта на Каузата?

Да успее да придобие достатъчна популярност, както в регионален, така и в национален мащаб. По този начин ще покаже на широката общественост, че е налице огромен интерес от завършването на стадиона, предвид бройката, която организаторите очакват да се включи. При успешно развитие на Каузата ще се докаже икономическата ефективност на проекта, както и ще се породи възможност за следваща дискусия по какъв начин да стане финансирането и завършването му до финалния етап. Включването на максимален брой туптящи, жълто-черни сърца в Каузата ще засили аргументите на клуба в целта му да привлече инвеститор за стадиона.

3. Защо да стана част от каузата?


Защото помагаш на клуба да докаже, че разполага с огромна фенска маса, която е готова да посещава всички бъдещи събития на стадиона и да генерира солидни парични приходи от тях. По този начин доказваме, че при правилно провеждана клубна политика и взаимодействие между привърженици и ръководство, завършването на проекта и въвеждането му в експлоатация ще бъде печелившо начинание. Това ще даде възможност към проекта да се насочи и инвестиционен интерес, и да се търсят различни форми и начини за финансирането му.

4. Защо заплащам 24 лева?

Чрез вноската ставаш част от кауза Колежа и подпомагаш любимия си клуб да се завърне на собствения си стадион, а Пловдив да има модерно съоръжение, на което да могат да се провеждат спортни, културни или обществени събития при осигурени нормални условия и сигурност на присъстващите. Размерът е определен, съгласно устава на КПБП и представлява годишния членски внос, за да станеш член на КПБП. Членството се налага, тъй като това е предвидения от закона ред за участие в юридическо лице с нестопанска цел. По този начин действително може да се докаже, без да се поставя под съмнение, точния брой хора застанали зад каузата. Срещу вноската получаваш право да участваш в общо събрание на КПБП, да избираш членове на управителните органи на сдружението, да участваш в управлението му и да се информираш за дейността на сдружението.


5. За какво ще се изразходват събраните средства?

На този етап от каузата част от събраните средства ще се изразходват за организиране на различни събития и инициативи, целящи популяризиране на каузата и реализирането на нейната основна идея - да се съберат максимално много членове. При възобновяване на строителната дейност набраните средства ще се изразходват след обсъждане с инвеститорите на стадиона или собствениците на футболният клуб, като се вземе предвид най-належащата нужда с оглед конкретната необходимост от завършването на стадиона. Отчет за всеки направен разход ще се качи на сайта на КПБП.

6. Как да стана член на Кауза Колежа?

Чрез един от следните начини:

1) С превод по банков път по следната сметка IBAN: BG72UNCR70001522540553, BIC: UNCRBGSF, титуляр Сдружение КПБП, след което се изпращат имената на членовете, телефон и имейл за връзка, начин, по който желаете да получите картата си, а при желание и снимка, на e-mail: kauzakoleja@kpbp.bg


2) Чрез записване в магазина на Клуба на привържениците на ул. "Нестор Иванов" 1, в кв. Кючук Париж (Работното време е от 11:00 до 19:00 от понеделник до петък, в събота от 10:00 до 14:00, в неделя-почивен ден) или на всички други локации на територията на страната, които може да откриеш тук.

3) Чрез опцията за електронно разплащане Пейпал: paypal@kpbp.bg

7. Мога ли да помогна с повече от 24 лева?

Може да помогнеш с идеи, оперативна помощ или просто да предоставиш по-голяма сума от 24 лева за реализирането на кампанията по един от трите описани начини в точка 6. Споделяй всяка публикация свързана с Каузата в интернет и социалните мрежи. За да се свържеш с нас просто напиши e-mail ( kauzakoleja@kpbp.bg ), обади се на телефон 0899 1912 10 или заповядай във фен магазина на КПБП - ул. "Нестор Иванов" 1 в работното време (11:00ч. до 19:00ч. от понеделник до петък, събота от 10:00ч. до 14:00ч., в неделя-почивен ден)

Ботев Пловдив има нужда от теб - стани част от Кауза Колежа!


Администратор

Администратор

Всички 213 новини