ДА ПОДКРЕПИМ ПОЛЕТА НА МАЛКИТЕ КАНАРЧЕТА

Михаил Манолов

Уважаеми Ботевисти, скъпи приятели,

Кампанията по набиране на средства в помощ на любимия ни клуб, набира сила. Убедени сме , че доброто дело с което се заехме, ще донесе радост на всеки ботевист. Гарантираме Ви, че всеки лев, дарен от Вас, ще бъде използван за доброто на клуба ни и за неговия просперитет.

Приятели, ние, а надяваме се и всеки ботевист си задаваме въпроса – кое е най-важно за любимия ни клуб. Знаем, че това не са титлите и купите, убедени сме, че красотата по трибуните , вярата в идеалите на патрона ни и борбата докрай на терена, са неща за които сме съгласни на много жертви и добри дела.

Ботевисти, сигурни сме, че има една кауза  за която абсолютно всички сме единодушни – бъдещето на любимия ни „Ботев” Пловдив, бъдещето, което виждаме ежедневно да гони топката по терените на прекрасната ни база. „Нашите” деца, бъдещите Чико, Зико, Бенкса, Магьосника и много други радвали ни по терените в България и по света.

Обединени фракции „BULTRAS”, „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” и „Сдружение Ботев Пловдив”, Ви предлагаме да насочим започнатата кампания в помощ на бъдещето на любимия ни клуб. В средата на месец май, юношите от набор 2002/треньор Марчо Дафчев/, са поканени за участие в турнира „Jorn Feestra” в град Снеек, Холандия , който през миналата 2014 г. нашия отбор, набор 2001 спечели.

По тази причина отборът ни е поканен на разноски на домакините по време на престоя си, необходимо е да се осигури само стойността на самолетните билети. В турнира, нашите малки канарчета, ще се срещнат  с отборите на Саутхямптън и Кристъл палас – Англия , Малмьо – Швеция, Хееренвеен – Холандия и др. и надяваме се ще ги победят.

  ПРИЯТЕЛИ, НЕКА ПОДКРЕПИМ ПОЛЕТА НА МАЛКИТЕ КАНАРЧЕТА, ВЯРВАМЕ, ЧЕ ТЕ ЩЕ ЗАПОМНЯТ ЖЕСТА ЗАВИНАГИ И ЗАВИНАГИ ЩЕ ЛЕТЯТ С ЕМБЛЕМАТА НА „БОТЕВ” В СЪРЦАТА.

Даренията си можете да направите със закупуването на символичните билети. Билетите могат да бъдат намерени във фен магазина на базата в кв. Коматево, в магазина на КПБП на улица „Нестор Иванов“ 1, както и преди, a и по време на мачовете на Ботев Пловдив

Открита е дарителска сметка в лева в Тексимбанк на името на Сдружение „ПФК БОТЕВ“.

„ТЕКСИМ БАНК“ АД

IBAN: BG30TEXI95451004018001

BIC: TEXIBGSF

Специално за ботевистите в чужбина са предвидени опции за по-бързо, лесно и евтино изпращане на даренията.

Първата опция е да се направи директен превод към посочената по-горе сметка на  Сдружение „ПФК БОТЕВ“ посредством онлайн платформатаtransferwise.com, където таксите за международни транзакции са до 90% по-ниски от стандартните. Тази опция е за предпочитане при изпращане на по-сериозни суми.

Втората възможност е изпращането на средства посредством PAYPAL на познатия имейл на КПБП: paypal@kpbp.bg

Обединени фракции „BULTRAS”

“Клуб на привържениците на Ботев Пловдив”

„Сдружение Ботев Пловдив”


Михаил Манолов

Михаил Манолов

Всички 213 новини