Информация относно фенския футболен турнир на 12.06

Администратор

Скъпи Ботевисти, приятели,

както вече ви съобщихме, на 12.06 ще се състои фенски футболен турнир под егидата на КПБП и Кауза Колежа.

Той ще бъде проведен на терените на "Младежки център" до Гребната база. Всички желаещи могат да се запишат във фенския магазин на ул. "Нестор Иванов" 1 или на телефон 0899 1912 10, а единственото, което трябва да направят е да ни предоставят име на отбора, име на отговорника на отбора и телефон за връзка с него. Крайният срок за записване е до 19:00 ч. на 08.06. Жребият ще бъде изтеглен в 19:12 ч. на 10.06, когато е и крайният срок за заплащане на таксите, които са в размер на 24 лв. за целия отбор. Тегленето също ще се състои в магазина на ул. "Нестор Иванов" 1. Всеки отбор е длъжен да излъчи представител, който да присъства на жребия.

Отборите ще бъдат съставени от 5+1 играчи, а броят на резервите е максимум четирима. Регламентът и правилата ще бъдат оповестени след крайния срок за записване.

Победителят в турнира ще получи уникалната възможност да играе в демонстративен мач срещу ветераните на Ботев, който ще бъде проведен точно преди представянето на отбора за сезон 2016/17 на клубната база в Коматево. Също така ще получи и парично възнаграждение в размер на 240 лв. , с които да запише 10 човека в неравностойно положение в Кауза Колежа. Сребърните и бронзовите медалисти ще получат по каса бира. За призовите места ще има и други изненади, а всички участници и зрители ще имат възможността да се утешат с бира и скара на корем. Нека превърнем този ден в празик, който да протече в духа на приятелството и забавленията.

Искаме да изкажем и специални благодарности на Каменица, минерална вода Горна баня и фирма за почистващи препарати Raleх.

Ето списък и на всички записани отбори до момента:

Земетръс
Хубави хора 
Релакс
Малките бандити
Лудата банда 1
Лудата банда 2
Техновел
Бунта север
Лудата банда- Елит
Не ще умре
Youth Group
Youth Group 032
Centrum Crew



Администратор

Администратор

Всички 213 новини