Мобилизация

Администратор

Скъпи ботевисти, приятели,

момчетата на Николай Киров и Иван Кочев посрещат отбора на Славия София в петък от 17:30 ч. на базата в Коматево. Погледнато от спортно-техническата част, Ботев се намира в изключителен възход. Момчетата редят победа след победа, но за жалост, наблюдаваме една много лоша тенденция. Подкрепата по трибуните не е тази, която е характерна за най-обичания пловдивски тим.

Причините за отлива са много- липсата на Колежа, домакинствата ни в неудобното Коматево, недоверие към ръководството на клуба, мачовете предимно в делнични дни, излъчването на срещите по телевизията и още, и още. Всеки има право на избор, но най-ощетени са тези, които ни донесоха толкова много радости в последните месеци, които продължават да ни радват всяка седмица, а именно момчетата, защитаващи жълто- черната фланелка. Публиката на Ботев им е длъжник, длъжна им е за всяка домакинска победа пред рехавите трибуни в Коматево, длъжна им е за всеки празен сектор при гостуванията.

Разберете едно- Ботев Пловдив се подкрепя на стадиона, Ботев Пловдив не е този и онзи, Ботев е това, което ще остане винаги, а именно неговата история, емблема, цветове, фенове и стадион. И стадиона ще го има, ще се преборим и ще го извоюваме, но трябва да сме много, да докажем, че го заслужаваме, а публиката ни трябва отново да се превърне в страшилището, което винаги е било за нашите врагове. От вкъщи няма да стане, нищо няма да се промени, само може да става по-зле. Оставете настрани всички мотиви и бъдете на стадиона. Момчетата го заслужават.

Билети за Трибуна "Юг" може да намерите и в магазина на ул. "Нестор Иванов" 1 от днес, на цена от 8 лв., а също така там могат да се закупят и ученически билети за мача със Славия, които са на цена от 5 лв.

Очакваме Ви в Южната трибуна, за да поемем към поредните победи! Бъдете там!

Администратор

Администратор

Всички 213 новини