НОСИТЕЛИТЕ НА КУПАТА ОТ НАБОР 2001 ЩЕ ПОБЕЖДАВАТ С ТОПКИ КАТО НА БАТКОВЦИТЕ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА US BULTRAS.

Михаил Манолов

Уважаеми Ботевисти, скъпи приятели,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че преди дни изпълнихме конкретното желание на групата Ботевисти от USA от Ню Йорк, Чикаго и Лос Анджелос, да направят личен подарък на един от най-добрите отбори в ДЮШ на „Ботев” Пловдив , набор 2001 с треньор Стефан Стоянов.Сумата дарена от US Bultras бе в размер на 1 286 USD  и по изришното желание на дарителите 286 USD за малките канарчета, носители на Купата на БФС за 2015 г. Останалата част от сумата бе използвана в кампанията по закопуване на самолетните билети на набор 2002, за турнира в Холандия..

Желанието на треньорите бе да се закупят качествени топки за официалните мачове на отбора поради недостига им. Преди няколко дни , представител на У.С. на „КПБП” и директора на ДЮШ Николай Киров, осъществиха желанието на дарителите.Закупени бяха 3 топки „Адидас” – БРАЗУКА всяка на стойност 159.00 лв които бяха предоставени на отбора.

Скъпи приятели от US Bultras, изказваме Ви искрената благодарност на момчетата и треньорите им , изразена и в изпратените ни снимки с подаръка. Благодарим Ви и от името на „КПБП” и „BULTRAS” и Ви уверяваме, че ще направим всичко по силите си, за използването на всяко дарение по предназначение и в полза единствено на децата от ДЮШ на „Ботев” Пловдив – бъдещето на любимия ни клуб. САМО БОТЕВ.


Михаил Манолов

Михаил Манолов

Всички 213 новини