ON TOUR!

Време е за футбол! Време е за „Bultras on tour”!

Ботевисти, предстоят ни 3 много важни и вълнуващи пътувания през следващите 10 дни.

Първото е домакинството от втория предварителен кръг на Лига Европа срещу отбора на Санкт Пьолтен. Нека Бургас отновo стане „жълто-черен“.

Нека покажем колко сме силни и единни и да затворим устите на всички недоброжелатели.

Време е подкрепата ни да oкрили момчетата с големи сърца, които в този тежък момент защитават гордо емблемата на любимия ни клуб!

Седмица по-късно пък е реваншът. Да покорим и Австрия в името на Ботев и заедно с момчетата и техните треньори да се класираме за третия предварителен кръг на Лига Европа.

Няколко дни след мача в Австрия е първата среща от първенството срещу тима от Стара Загора. Битката за Тракия, битка, в която отборът има нужда от нас, феновете. Битка, която ние трябва да спечелим. Нека отново превземем Стара Загора и докажем че „Любовта към Ботев Пловдив, никога не ще умре, заедно дори във ада , ние ще го следваме”.

КПБП започва кампания събраните средства, от която ще бъдат насочени в помощ на ДЮШ. В знак на признателност всеки, който дари над 20 лева ще получи тениска от първата инициатива за подпомагане на ДЮШ от КПБП.

Кутията за дарения можете да намерите във феншопа, който се намира на базата в квартал „Коматево“. Също, там ще можете да получите тениска и удостоверение за вашето дарение.

Всички 213 новини