ПЪРВИ ФИНАНСОВ ОТЧЕТ НА КПБП

Михаил Манолов

Уважаеми ботевисти,

Дойде време за първия публичен отчет на сдружението Клуб на Привържениците на Ботев Пловдив. С гордост Ви информираме, че към датата на изготвяне на отчета членовете ни са 477 и броят им постоянно нараства. От тези 477 човека, 357 са платили годишен членски внос в пълния му размер от 24 лв, а останалите 120 души са заплатили по 12лв (т.е. половината от пълния размер на членския внос). Напомняме, че доплащането на втората част от дължимите суми, може да бъде извършено и преди започването на втората част от годината. Общата сума, която до момента е събрана от платения членски внос, е в размер на 10008 лв.

Стойността на извършените до момента разходи възлиза общо на 2925 лв, като сумите са изразходвани съответно за:

- Разходи по регистрация на КПБП – 250 лв
- Разходи за разпечатване на устава на КПБП – 250 лв
- Разходи за разпечатване на заявленията за членство в КПБП – 80 лв
- Разходи по издаване на членски карти – 900 лв
- Разходи по откриване на банкова сметка на сдружението – 20 лв
- Разходи за закупуване на венци във връзка с честване на 166 – годишнината от рождението на Христо Ботев в гр. Калофер на 06.01.14 г. и за почитане паметта на Георги Славков – 120 лв
- Разходи за закупуване на знамена-застави на КПБП – 245 лв
- Сума предоставена на Бултрас за хореографията за мача с Левски на 12.03.14 г. – 500 лв
- Сума предоставена за развитието на Спортен Клуб Бултрас – 450 лв
- Разходи по закупуване на стикери – 20 лв.
- Разходи за закупуване на сувенири на банатските българчета от Стар Бишнов и членска карта на КПБП на почетния консул на България в Румъния – 90 лв

В заключение бихме искали да информираме всички привържениците на Ботев и най-вече тези в чужбина, че вече има готов вариант за попълване на заявление за членство онлайн и за заплащане на членски внос чрез системата PayPal.

Напомняме също, че всеки, който желае да дари допълнителни средства за хореографии, може да го направи в специално обозначените за целта урни рaзположение във фен-кафето в Коматево. По време на самите футболни срещи, доброволци минават по трибуните с кутиите за дарения, като на последния двубой срещу Литекс са събрани 386 лв.

Който иска да дари по-крупна сума, може да го направи посредством нашата банкова сметка, която също ще откриете на страницата ни.


Михаил Манолов

Михаил Манолов

Всички 213 новини