Приключи записването за фенския турнир под егидата на КПБП и Кауза Колежа

Михаил Манолов

Скъпи ботевисти,

приключи записването на отборите, които ще вземат участие във фенския футболен турнир под егидата на КПБП и Кауза Колежа. Турнирът ще се проведе на игрищата на "Младежки център" на 12.06, а първите двубои ще започнат в 9:00 часа.

Приятно сме изненадани от огромния интерес като броят на отборите достигна цели 35. Това означава, че 6 от тимовете ще трябва да изиграят предвалителен двубой, за да попаднат в основната схема. Жребият ще се проведе на 10.06 от 19:12 ч. в магазина на ул. "Нестор Иванов" 1. Всеки отбор трябва да има свой представител по време на тегленето му.

Победителят в турнира ще получи уникалната възможност да играе в демонстративен мач срещу ветераните на Ботев, който ще бъде проведен точно преди представянето на отбора за сезон 2016/17 на клубната база в Коматево. Също така ще получи правото да запише по свой избор в Кауза Колежа 10 човека, колкото е равностойността на сумата от 240 лв. Сребърните и бронзовите медалисти ще получат по каса бира. За призовите места ще има и други изненади, а за всички присъстващи доброто настроение е гарантирано.

Ето и пълния списък на отборите:

Земетръс

Техновелт

Хубави хора

Лудата банда 1

Лудата банда 2

Малките бандити

Бултрас Легенда

Лудата банда Резерви

Вяра и Бран Асеновград

Не ще умре

Кило и канче

Светците

От кол и въже

Красота, вяра и борба

Бригада Тракия

Ишиасите

Youths

ЕЛД

Centrum Crew

Youth Group

Youth Group 032

Релакс

Бунта Север

Лудата банда Елит

Бригада Запад

Гаднярите

Кършияка Бойс

Гиросите 1912

В Дивия

Ветерани 2006

Centrum Crew 90 +

Пешеходците

Ботевата чета

Гребирейтс

Младежка

Турнирът се осъществява с любезното съдействие на Каменица, минерална вода Горна Баня и фирма за почистващи препарати Ralex.


Михаил Манолов

Михаил Манолов

Всички 213 новини