Принципите над парите

Администратор

Скъпи ботевисти, късметлии са тези от Вас, които са имали възможността да наблюдават най-великата игра преди години, когато тя е била изпълнена с романтика. Хората, които са се занимавали с футбол тогава, са били водени от любов и страст към играта. В наши дни футболът вече е бизнес, а хората занимаващи се с него са водени само от парите. Мениджърски игри, футболисти сменят клубните тениски като носни кърпи без да ги интересува емблемата на гърдите, безумни ръководители на футболните съюзи и т.н. За тях любов, страст, чест, морал, достойнство са не познати думи. Важни са само ценните хартийки.

Точно поради тази причина, всички футболни хора, които се отличават от множеството, трябва да бъдат поощрявани и отличавани. Представяме Ви Анатоли Кирилов- младо българско момче, занимаващо се с футбол. Ботевист! Отказал оферта от един от най-големите исторически съперници на Ботев Пловдив. Предпочел принципите пред парите. Момче, от което всички футболисти, по-малки или по-големи, известни и неизвестни, трябва да вземат пример.

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" изпрати свои артикули като подарък за Анатоли. Ние не можем да уредим той да играе в Ботев, не можем да му даваме по-голяма заплата, но можем да го зарадваме и да му покажем, че важните добродетели биват забелязани и оценявани подобаващо, защото футболът не е пари, за нас той е любов и живот!

Можем само да му пожелаем някой ден да сбъдне мечтата си и да облече жълто-черната фланелка и да се надяваме всички сегашни и бъдещи футболисти, защитаващи нашата емблема да бъдат като него- принципни и лоялни!

Администратор

Администратор

Всички 213 новини