Припомняне за фенския турнир

Администратор

Скъпи приятели,

искаме да Ви припомним, че "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и Обединени фракции BULTRAS организират футболен турнир, който ще се проведе на 25.06 (неделя) на игрищата на "Младежки център" до Гребната база. Мероприятието ще се проведе в един ден, а схемата ще стане ясна след крайния срок за записване - 22.06. Отборите ще са съставени от 5+1 играчи. Записванията стават в магазина на ул. "Нестор Иванов" 1. Всичко нужно за записване на отбор е името на тима, контакт за връзка и заплащане на входната такса в размер на 24 лв. Жребият ще се състои на 23.06 отново в магазина, а всеки отбор трябва да излъчи представител, който да присъства. Няма възрастова граница за участниците.

Освен футболното състезание, бултрасите ще мерят сили в още две дисциплини- една индивидуална и една отборна, а именно- канадска борба и дърпане на въже. Записванията ще стават на място в деня на турнира. Отборите по дърпане на въже ще бъдат съставени отново от по 6 души.

За всички присъстващи сме осигурили скара и бира, а за първите три отбора, както и за голмайстора на турнира, най-полезния играч, най-добрия вратар и победителите от другите две дисциплини сме предвидили специални награди, които ще бъдат изненада.

Нека превърнем този ден в един празник и открием предстоящия футболен сезон, а нека той бъде още по-успешен от предишния!

Очакваме Ви!

Администратор

Администратор

Всички 213 новини