Присъединяването към Кауза Колежа вече ще е възможно и на клубната база на Ботев Пловдив!

Михаил Манолов

 Уважаеми Ботевисти,

радваме се да обявим, че вече ще можете да станете част от Кауза Колежа и в клубната база на Ботев Пловдив в квартал Коматево. В дните, в които няма официални домакински двубои заявления ще се приемат във фен магазина на базата, а в дните с мачове ще бъде отворен специален пункт за целта. По този начин локациите, където можете да се присъедините вече са 10 на брой.

Останалите пунктове можете да намерите тук

Бихме желали отново да поясним, че всеки желаещ да се присъедини към Кауза Колежа трябва да заплати в най-удобния за него пункт сумата от 24 лв, след което да попълни на място заявление с трите си имена, телефон/мейл за връзка. Тези, които искат да имат своя снимка на картата си трябва изпратят избраната снимка, заедно с трите си имена, както и мястото или начинът на плащане на kauzakoleja@kpbp.bg

С цел улеснение на тези, които не могат или по някаква причина не искат да предоставят снимка, но желаят да получат членска карта, предоставяме възможност на мястото на снимката да бъде поставена емблемата на привържениците на Ботев Пловдив.

Членовете попълнили заявления от понеделник до петък в новите пунктове, ще могат да получават своите карти в началото на следващата седмица от същите места, където са ги заплатили.

За всякакви други въпроси можете да се свържете с нас на телефон: 0899 1912 10.

Михаил Манолов

Михаил Манолов

Всички 213 новини