ЮНОШИ, НАВЕДЕНИ ТРЕНЬОРИ И НАЦИОНАЛНА КАУЗА

Михаил Манолов

Наско, Исмет и Здравко и всички момчета от Ботев U-17, бъдете  силни и преглътнете обидата, тренирайте и се доказвайте, бъдете упорити и достойни и помнете – ние привържениците на „Ботев” Пловдив оценяваме таланта, майсторството и трудолюбието по добре от всеки послушен и наведен треньор.

Ние привържениците на един от най – великите отбори в България, не се влияем от безумните решения на злобни, отмъстителни и дребни души, готови за някой лев и потупване по рамото на компромиси с личното и професионалното си достойнство.

Ние, привържениците на „Ботев” Пловдив ще Ви подкрепяме дори когато някой некадърник, напълнил гащите от страх, се опитва да прекърши младите Ви криле и мечтите Ви.

Ние сме с Вас.

Неуважаеми господа с европейско поведение и Вие „наведените”, ние, привържениците на Ботев Пловдив, винаги сме били за честното поведение на и извън терена. С последните си действия Вие показахте, че не мислите по този начин и за Вас е много по-важно да угодите на родители , мениджъри и собственото си болно его, отколкото това как ще се представи националният ни отбор на подобен форум като Европейско първенство. Спрете да изнудвате децата с безумните си мании за величие, спрете да се гаврите с футбола в България за да не Ви се наложи да играете евромачовете си в Румъния. С действията Ви скоро, Българския национален отбор ще става боксова круша не само  на Малта и Албания. Национална кауза не значи, който е при Вас да е национал, не сте сами на този свят и не сте най-големите – запомнете това.

„Клуб на привържениците на Ботев Пловдив”


Михаил Манолов

Михаил Манолов

Всички 213 новини