ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА "КАУЗА КОЛЕЖА"

Васил Павлов

Уважаеми Ботевисти, 

с удоволствие посрещаме високия ентусиазъм  да подкрепите „Кауза Колежа“. Благодарим на всички, които вече се включиха в Каузата, както и на тези, които са решили да го направят! Като всяко начало и това е трудно и някои технически трудности нарушиха ритъма и ни подложиха на изпитание. Молим Ви за разбиране, търпение и уважение към труда на всички ни.

Бихме искали да Ви информираме, че с цел по-добра комуникация и улеснение на всички ботевисти, предоставяме телефон 0899 1912 10, на който можете да получите отговор на всички въпроси, свързани с включването Ви в Каузата. Използвайте телефонната връзка и ако имате въпроси, чиито отговори не успявате  да намерите във Фейсбук профила на КПБП -  https://www.facebook.com/KPBP.BG/?fref=ts , както и в сайта на КПБП - http://kpbp.bg/.

Предоставяме  и електронна поща - kauzakoleja@kpbp.bg, на която можете да изпращате своите заявления, снимки и данни (трите имена), както и начинът, по който сте заплатили. Също така имате възможност по всяко време да давате своите предложения за по-успешното протичане на „Кауза Колежа“.

Предвид широкия обществен отзвук, открихме нов пункт, в който ще имате възможност да се запишете за членство в КПБП и да станете част от „Кауза Колежа“. Това е студиото за татуировки на Божидар Божилов, което се намира на адрес ул. „Марин Дринов“ №9.

Поради големия интерес и множеството желаещи да подкрепят кампанията е невъзможно да бъдат издавани карти на момента. След като сте подали заявление и сте заплатили членски внос, моля следете в Фейсбук профила и сайта на КПБП за съобщения и информация, отнасящи се за готовите Ви карти.

Васил Павлов

Васил Павлов

Всички 213 новини