ЗАПИШИ СЕ ЗА "КАУЗА КОЛЕЖА"

Васил Павлов

Уважаеми Ботевисти,
надяваме се, че всички вече сте разбрали за старта на кампанията Кауза Колежа. Във връзка с огромния интерес, който вече предизвика тази кампания, бихме искали да уточним някои технически подробности относно начините за плащане на членския внос и издаване на членски карти.
Възможностите за заплащане на годишния членски внос в размер на 24 лв са следните:

- На място чрез записване в магазина на Клуба на привържениците на ул. "Нестор Иванов" 1, в кв. Кичук Париж (Работното време е от 11:00 до 19:00 от понеделник до петък, в събота от 10:00 до 14:00, в неделя-почивен ден).

- С превод по банков път по следната сметка:

IBAN: BG72UNCR70001522540553

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Сдружение КПБП

- Чрез опцията за електронно разплащане пейпал: paypal@kpbp.bg

Приканваме ви да използвате обявените начини за плащане. Евентуалните средства постъпили в досега съществуващата сметка на КПБП също ще бъдат пренасочени към сметката за Кауза Колежа.

Предстоят и откриване на други възможности за улеснение на желаещите да се включат в Кауза Колежа.

Конкретните изисквания за издаване на членска са трите имена на лицето, както и негов телефон и/или мейл за контакт в заявлението за членство. Не се изисква ЕГН или други лични данни документите за самоличност. Нужна е и снимка на човека, на който се издава картата, която би могла да се изпрати и в електронен вид на електронната ни поща kauzakoleja@kpbp.bg . За тези, които не могат или по някаква причина не желаят да предоставят снимка, но желаят да получат членска карта, има възможност на мястото на снимката да бъде поставена емблемата на Ботев Пловдив.
Изрично подчертаваме, че няма възрастови ограничение за желаещите да станат част от Кауза Колежа.
На този етап получаването на членските карти е възможно в магазина на КПБП или по куриер за сметка на получателя.

Досегашните членове на КПБП, заплатили своя членски внос за 2016 година, не е нужно да заплащат наново членски внос.

Предстои публикуването на нови възможности за контакти, на които всеки ще може да получи отговор на конкретни въпроси извън гореспоменатите.


Васил Павлов

Васил Павлов

Всички 213 новини